GÅ TIL:

VORES MISSION

Pure Air er skabt for at hjælpe dig - og andre - til hurtigt, nemt og effektivt at få et rent og sundt indeklima fri for sundhedsskadelige bakterier og lugte såsom benzin, dieselolie og skimmel-svamp ... og fri for ubehagelige lugte såsom cigaretrøg, kattepis, opkast og urin.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon

E-mail: Pureair@Pureair.dk - Telefon: 31 31 05 88 - Jægersborggade 40, St. Th. - CVR: 38 94 49 91 - © 2017 AF PURE AIR.

Få et super indeklima

Renser luften for bakterier, pollen, allegener og mange andre forureninger i dit indeklima

En luftrenser er et apparat i dit hjem og bil, som – modsat en ozonbehandling – renser luften hele tiden for allergifremmende og forurenende partikler og gasser i både dit hjem, bil og båd. 

Pure Air's luftrenser renser luften i rum op til 10 km2  og derfor kan det være en god ide at købe 2, som dækker en gennemsnitligt stue.

Vi har lige nu tilbud på 2 stk.

Pris 1 stk. = 595 kr.

Pris 2 stk. = 995 kr. 

Køb LUftrenser

Lige nu er der tilbud ved køb af 2 luftrensere

Du sparer 195 kr.

Luftrenser

kr595Pris

Luftrenser 2 stk

kr1.190Regulær priskr995Salgspris

Luftrenser

-Skaber et sundt indeklima

✔ Renser luften og skaber et sundt og behageligt indeklima

Få følelsen af den friske luft fra skoven i dit hjem med en luftrenser. Den forbedrer luftkvaliteten og renser luften for  lugt og sundhedsskadelige stoffer

Passer også perfekt til biler

Luftrenseren er udført i varme-beskyttende materiale, så du behøver derfor ikke at bekymre dig, når du efterlader luftrenseren i bilen. Med i pakken medfølger også stik, så du kan sætte luftrenseneren direkte i bilens cigarettænder. 

Få følelsen af den friske luft fra skoven ind i dit hjem

Negative ioner er naturlige i skove og skaber følelsen af frisk luft. Selvom de hedder negative ioner, er der altså slet ikke noget negativt over dem, tværtimod er de rigtig sunde for dig. 


Denne luftrenser producerer negative ioner, så du og din familie kan få følelsen af en frisk naturlig duft og luft i dit hjem.