top of page

Helt naturligt

Helt uden at røre en finger

Minimer smittespredning

Få et super indeklima

Billede af Obi Onyeador

Desinficer 
bakterier og virus

Bekæmp virus og bakterier i din bolig, båd, bil, butik, campingvogn, sommerhus og mobil

 Uden at røre en finger
Naturligt og grønt
Uden kemikalier

Få gratis rådgivning

Ring på 31 31 05 88 og hør hvor nemt du kan desinficere for virus og bakterier

Billede af CDC

Desinficer med vores banebrydende boxe

- Din Bolig, bil, båd, sommerhus, campingvogn, butik, mobil og andre småting

Corona-pandemien har blandt andet lært os at vaske hænder og spritte af ”hele tiden”.

 

Hygiejne og rengøring er i den grad blevet opprioriteret.

 

Hvis du på helt naturlig og miljøvenlig vis kunne supplere al denne rengøring med en grundrengøring af rummet, der desinficerer for virus og bakterier og fjerner lugten, uden at bruge ”knofedt” – ja nærmest uden ”at røre en finger” – ville du så gøre det? 

 

Hvis JA, så hop på den nye hygiejnebølge for et rent og smittefrit indeklima. Den er både cool og trendy. OG er god ved dig ... god ved din familie ... god ved dine kunder ... god ved dine ansatte.

nye banebrydende desinficerings Boxe 

Desinficer din bolig

Smart desinficeringsbox med indbygget ozongenerator og ionator

Til din bolig, butik, kontor, sommerhus, bil og meget mere

H6217f7271a10478b91dea0b90715bc50s.jpeg

Pris kun 2.495 kr.

Så smart er boxen
 

Brug OZONGENERATOREN til med passende mellemrum –

fx hver anden måned – at desinficere dit hjem
  For bakterier og virus

 Fjerne eventuelle lugte


Tænd blot for ‘OZON’ når du ikke er hjemme de næste 2 timer. Og overflader, luften, revner, huller, møbelstoffer mv. bliver effektivt renset.


Brug IONATOREN til straks – også selvom du er hjemme – at bekæmpe
 Virus og bakterier
  Eventuelle lugte der pludselig er opstået
  Luftforurening (SMOG),pollen mm. der siver ind i dit hjem udefra.


Tænd blot for ‘ION’ og straks er du i gang
med at bekæmpe smitte, lugte, statisk elektricitet, SMOG, pollen mm.

Automatisk

desinficeringsbox

Til mobil, nøgler, smykker, make-up udstyr, tandbørste, fjernbetjening og alt andet, der kan være i boksen.

U99a0922ae6d94e669eb39bcdef81450fz_edited_edited.png

Pris kun 495 kr.

så enkelt er det
 

MOBILTELEFONER

HAR 10 GANGE FLERE BAKTERIER END DE FLESTE TOILETSÆDER!

Er din mobil også en sand bakteriebombe? Og måske ”smittet” med Corona, influenza eller anden virus?


Få fjernet op til 99,9% af bakterierne og virussen

– ganske nemt, naturligt og uden at røre en finger.


UNDGÅ AT DIN MOBIL ER EN
SAND BAKTERIE- OG VIRUSBOMBE!

Med denne elegante desinficeringsbox
får du renset din mobil


For bakterier og virus
 På bare 5-15 min.
 For kun 495 kr.

eksempler på hvordan du kan desinficere med ozongenerator med indbygget ionator

Eksempler på desinficering
Billede af Pawel Czerwinski

Rygende venner

Din teenager er alene hjemme og har besøg af vennerne. De sidder i køkken-alrummet og hygger sig gevaldigt med våde væsker og masser af cigaretter.

 

Du kommer uventet tidligt hjem og mødes af en fæl og tæt røglugt. Ganske uudholdelig og du frygter, at lugten sætter sig i møbler, gardiner, tæpper osv.

 

Du foretager en hurtig udluftning for at fjerne den værste røglugt. Dernæst henter du din nye ’Ozonmaskine med indbygget IONATOR’. Tænder maskinens ionator funktion alt i mens festen fortsætter og cigaretter pulses. Rummet fyldes med ioner, som straks går i gang med at bekæmpe røglugten, herunder bakterier og virus.

 

Næste morgen - når alle har forladt hjemmet - tænder du igen for din nye maskine og giver køkken-alrummet en 2-timers ozonbehandling. Herved desinficeres luften, overflader og de røgmolekyler, der er trængt ind i møbler, gulvtæpper, revner og huller destrueres.

 

Via denne to-trins-proces - først med ioner og dernæst med ozon - kommer du straks i gang med at bekæmpe smittefaren og ender med at stå med et desinficeret hjem.

Besøg af syge mormor

Familien er på besøg, og der hersker en munter og hyggelig stemning. Mormor har det dog ikke særlig godt og begynder at hoste og få feber. Måske har hun influenza, måske corona, måske noget helt tredje. Symptomerne har hun i hvert fald. Mormor og morfar kører hjem.

 

For at reducere risikoen for at de øvrige gæster bliver smittet, tager du din nye ’Ozon­ma­skine med indbygget IONATOR’ frem, tænder dens ionator funktion, som udsender ioner i luften, som straks begynder at bekæmpe den mulige smitte. Alt i mens den hyggelige og muntre stemning fortsætter.

 

Så snart der ikke er nogen hjemme, tænder du igen for maskinen, denne gang i form af en 2-timers ozonbehandling, som dræber bakterier og virus og dermed desinficerer hjemmet fuldstændigt.

 

Via denne to-trins-proces - først med ioner og dernæst med ozon - kommer du straks i gang med at bekæmpe smittefaren og ender med at stå med et desinficeret hjem.

Billede af Anshu A
Billede af Thomas Park

Maden brander på

I aften skal der hygges med god mad og rødvin. Den kulinariske ret simrer på panden, og rødvinen trækkes op og nydes. Alt i mens går snakken og hyggen breder sig. Så maden på panden glemmes. Den brænder på, og tæt og fæl mados fylder køkkenet.

 

For at undgå, at madosen sætter sig i vægge, gulve, møbler, gardiner mm., foretager du først en hurtig udluftning. Dernæst tager du din nye ’Ozon­ma­skine med indbygget IONATOR’ frem, tænder dens ionator funktion, som fylder køkken-luften med ioner, som straks går i gang med at bekæmpe madosen/lugten. Alt i mens kan den hyggelige stemning fortsætte og en ny ret sættes over.

 

Så snart der ikke er nogen hjemme, tænder du igen for maskinen, denne gang i form af en ozonbehandling, som dræber bakterier og virus og dermed fjerner mados-lugten og desinficerer hjemmet.

 

Via denne to-trins-proces - først med ioner og dernæst med ozon - kommer du straks i gang med at bekæmpe smittefaren og ender med at stå med et lugtfrit og desinficeret hjem.

fOrurening udefra

Det er en af disse dage hvor det ikke blæser, hvor skyerne hænger tungt, og hvor biltrafikken er voldsom. Så den udendørs luft er fuld af usunde stoffer og partikler såkaldt smog. Uheldigvis har et vindue i dit hjem stået åben, så smoggen er nu sivet ind i hjemmet.

 

For at rense luften tager du din nye ’Ozon­ma­skine med indbygget IONATOR’ frem, tænder dens ionator funktion, som fylder hjemmet med ioner, som straks går i gang med at bekæmpe den usunde smog.

Billede af Mike Marrah
bottom of page